Hoe kunnen wij u helpen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Contact gegevens

Costa Projects

info@costa-projects.com

Telefoon: +31 6 50254220

Tevreden klanten

Wij zijn zeer tevreden!!!

4.9
Nadat wij eerder contact hadden met Rick van de Meer van Paul makelaardij, werden we zeer snel in contact gebracht met Huub v/d Abbeelen wonend in de Costa Blanca. Daar konden we een vrij snel terecht in zijn prachtige studio van waaruit we verschillende woon objecten bezocht hebben. Na een paar dagen hadden we het juiste appartement gevonden! ( dit ook dankzij een goed intake gesprek waarin we onze wensen te kennen hadden gegeven) . De afhandeling en evt. verdere hulp wordt ook door Huub graag gedaan. Alles bij elkaar een goede aanrader om bij interesse contact met Huub op te nemen! Kortom, wij zijn zeer tevreden!!!

Pieter en Marjon

Uitstekende service

4.8
Vorig jaar augustus zijn wij in contact gekomen met Huub van den Abbeelen. Na een aantal keren uitgebreid telefonisch contact, waarin hij veel vragen stelt om een goed beeld te krijgen van je wensen, zijn we naar Spanje gegaan om een aantal woningen te bezichtigen. Huub kent het gebied goed en heeft ons prachtige woningen laten zien. Hij doet er alles aan om de perfecte woning voor je te vinden, is oprecht geïnteresseerd en belicht ook de eventuele mindere kanten die voor jou van belang zijn. Hierdoor helpt hij om uiteindelijk een goede keuze te kunnen maken. Wij zijn enorm blij met ons appartement en dat we dit avontuur samen met Huub hebben gedaan. Uitstekende service, nogmaals bedankt!

Tineke

Fantastische Kerel

5.0
Via via ben ik in 2018 bij Huub v/d Abbeelen terecht gekomen. Met hem een hele dag op stap geweest. Heel relaxed, hij begreep steeds beter wat ik zocht. Een hele relaxte dag gehad. Lekker lunchen, en rustig de tijd voor ons nemen. Echt vakantie!

Ik wist eigenlijk wel wat ik wilde, maar kon de keuze nog niet maken. Huub liet ons rustig nadenken. Geen druk, het moest onze droom worden.

Na 2 jaar uit eindelijk toch de keuze kunnen maken. Huub heeft ons fantastisch geholpen. Van A tot Z. Inclusief helpen bij het aanleggen van de tuin en de juiste mensen vinden voor extra klusjes. Als je iemand zoekt die niet alleen geld wil verdienen, maar ook echt mensen wil helpen, dan moet je bij Huub zijn!

Marco