Bezichtigingstrip

Costa Projects nodigt u graag uit voor een bezichtigingstrip van enkele dagen waarbij wij u de mooiste nieuwbouwwoningen laten zien welke geheel overeenkomen met uw wensen. 

Een bezichtigingstrip bij Costa Projects ziet er als volgt uit:

Na elkaar uitvoerig te hebben gesproken geeft u aan wanneer u naar Spanje wilt komen en wij plannen dan gezamenlijk het aantal dagen voor de bezoeken in en de te bezichtigen woningen. Huub van den Abbeelen of Dirk Lenaerts, voor de Belgische markt, haalt u persoonlijk van het vliegveld en brengt u naar onze mooie studio direct aan de boulevard in Guardamar, waar u kosteloos kunt verblijven. Na aankomst zoeken we een gezellig terras om onder het genot van een drankje elkaar beter te leren kennen en nemen we het geplande schema van de te bezoeken woningen door. Uiteraard brengt Huub of Dirk u ook weer naar het vliegveld terug aan het einde van uw verblijf.

De woningen die u gaat zien zijn allen vooraf door ons bezocht, gecontroleerd en beoordeeld aan de hand van het “Costa Projects kwaliteitsmodel”. Alleen woningen die aan ons kwaliteitsmodel voldoen bieden wij onze klanten aan. Dit zijn de woningen die u op onze website kunt vinden. Ook zullen wij u een indruk geven van de omgeving zodat u een goed beeld krijgt van het gebied, wat er te doen is, hoever de afstand is tot de winkels, uitgaansgelegenheden, restaurants, activiteiten en natuurlijk de prachtige stranden.

Bij de aankoop van een woning in Spanje komen uiteraard ook financiële- en fiscale aspecten aan de orde. Om die reden zullen wij ook samen met u een bezoek brengen aan het advocatenkantoor SGM waar wij mee samenwerken. De medewerkers van dit kantoor zullen u een duidelijke uitleg geven, uiteraard in uw eigen taal, van het gehele verkoopproces inclusief de nazorg welke wij samen met het advocatenkantoor geven.

Nadat u een aantal woningen heeft gezien zullen wij samen met u de bezichtigingen evalueren en u helpen de voor- en nadelen te overwegen zodat u een goede keuze kunt maken voor uw droomhuis.

Bij Costa Projects begeleiden wij u van het begin tot het einde in dit spannende aankoopproces.

Uw droomhuis is onze uitdaging!

 

Uw verblijf tijdens de bezichtigingsreis